Najnovšie recenzie zo sekcie Príslušenstvo ku klávesovým nástrojom
- Pekne sedí na klávesivi. stojane K&M
Este neviem čo k tomu privením či notebook alebo malí mix atď . Možnosti využitia sú neobmedzené !
- Regulácia osvetlenia , robustný kovový statív - stabilný
- Očakával som viac osvetlenia-(luxov) , regulácia je na maximum a zdá sa mi slabé -komorné -svetlo pre čítanie hotového zápisu. Pri dlhšom hraní vyčerpáva zrak.
normálna skladacia čalúnená stolička
Pekný pevný, odolný. proste fajn.
Skoro som zaspal na stoličke dobre na chrbat a nie na sediet na obyčajnej ide aj o zdravie a držanie tela a pohodlia hrat azaroven relaxovat
- Ľahký, pevný
K&M 14044
Pridané: 7. februára 2023
(naposledy upravené 7. februára 2023)
Zakúpený v MUZIKER.sk
- Latkovy potah. Ziadna synteticka koza.
- Topka
- Pasuje do PSR 290
- Kvalitné materiály, kvalitné prevedenie
- Funguje
- Na Casio ctk-3000 nepasuje koncovka
Koncovku som musel odstrihnúť a pripajkovať inú aby keyboard fungoval.
Je to maličkosť, ktorú bolo obtiažne zohnať a bwz krtorej sa nepohnem s kúpeným spotrebičom.
Je to darček pre vnučku.
- Pekná taburetka ku bielemu klavíru
Zatiaľ funguje, takže je všetko ólrajt ;).
Produkt zodpovedá popisu, je masívny, kvalitný.
- Mam klaves Roland RD700 GX. Mal som k nemu stary Roland sustain pedal. Fungoval viac ako 15 rokov relativne aktivneho pouzivania. Tento novy som zatial vyskusal len par krat. Oproti staremu ma vysuvnu protismykovu gumenu dosticku. Myslim, ze smykanie po podlahe sa vyrazne odstrani. Takze - ak ostala kvalita ako pred tym, je to posuv dopredu a ja som zatial max. spokojny. Kvalita od Roland. Odporucam.
- Dlhsia protismykova gumena platnicka s moznostou zasunutia pod pedal (nemusi byt vysunuta).
- Masivna konstrukcia od Roland posobi spolahlivo. Predosly pedal fungoval viac ako 15 rokov relativne aktivneho pouzivania. Dufam ze kvalita ostala podobna! Ale to zistim az dlhodobym pouzivanim.
- Cena. Za kvalitu sa plati...
- Hmotnost. Co skor hovori o tom, ze pedal je skonstruovany z kvalitnych materialov...
Pedal je prenosny ale ma vyssiu hmotnost, co pre niekoho moze byt nevyhodou. Pre mna to znamena, ze dany produkt je vyhotoveny z kvalitnych materialov. Ak si vsak clovek, ktory potrebuje nieco lahke, co rychlo zbalis a hodis do tasky, potom by som Roland DP 10 asi zvazil. Ja som vedel preco chcem sustain pedal od Rolandu. Z produktov Roland mam pocit kvality a spolahlivosti. Preto su s cenou niekde inde ako mozno ine konkurencne znacky s produktami v podobnej triede. Osobne si radsej za kvalitu priplatim. Zatial su moje pocity max. pozitivne. Odporucam.
- dizajn
- Dizajn
- váha
- Univerzálnosť
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »