Najnovšie recenzie zo sekcie Príslušenstvo ku klávesovým nástrojom
- Neprišlo mi to co málo prísť
Neodporúčam nákup! Už druhý krát som od vás dostala to co som nechcela. Za tie peniaze to teda človeka sklame.
- prepínač polarity, ktorý nemá mnoho drahších pedálov
- je ľahký a pritom nemám problém s tým, že by "behal po podlahe"
- kábel je podľa mňa v celku mäkký a dostačujúci - nekrúti sa
Mám ho ešte krátko, ale zatiaľ funguje výborne. Za málo peňazí veľa muziky.
- Vrzgatie drziaka pri nastavovani polohy svietidla. Nepomihlo ani uvolnenie skrutiek drziaka.
- robustna, stabilna stolicka, dobre vyzera
- uz sa nerobi v ciernej farbe kovania - kovanie je vidiet, ked je sedacia cast zodvihnuta vyssie (co je pri mensich detoch stale de facto)
Doruceny kus mal nepresne namontovane dosky pre montaz noh - proste zly kus - obchod ho promptne vymenil kus za kus a novy kus je bez problemov.
ok
- Dobré,vyhovuje.
kvalitný výrobok
- Rýchla a jednoduchá tvorba hudby
- Kvalitné prevedenie
- Trocha vysoká hmotnosť a cena
- Stojan na noty V2 bol nekvalitne vyrobený. Rozteč na uchytenie bol o 5mm širší, takže som to musel mechanicky upraviť, aby sa to dalo používať.
- Ľahké, skladné a pohodlné sedadlo.
- Neviem
Ja by som ho veľmi rád ohodnotil, ale som ho od objednávky z 18.6.2020 ešte ste nedostal. Prosím odpíšte mi prečo tovar ešte stále nemám. Prajem pekný deň.
Zakúpila som ho pre vnuka a je dobrá.
dobrý stolček pre klavír
Otvor pre napájanie zdroja mohol byť väčší.
- Malý ale šikovný
Spokojnosť. Skladací ideálny pre mobilných DJs!
- variabilita nastavení - výška, šírka.. a kvalita spracovania
- Výškové nastavenia postačujúce, sprátna, nezaberá veľa miesta, celkom dobre sa na nej sedí
- Super cena.
- Kábel mohol byť mäkší, ale u zdrojov v tejto cenovej kategórii je to asi štandard.
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »