Najnovšie recenzie zo sekcie Príslušenstvo ku klávesovým nástrojom
Škoda, že nepíšu aj rozmery toho kufra. Musel som na inej stránke pohľadať rozmery. Keby som neobjednával viac tovaru z Muzikeru, bol by som objednal kufor na inej stránke, kde vychádzajú v ústrety aj rozmermi, lebo cena bola rovnaká .
je to 49 - 61 a na fa-06 co som si kupil je to male. v online shope, niejej uvedene rozpatie, ale iba velkost 61. bolo by faj vymenit, ale nesom ochotny robit koli tomu vymenny rormular.
nedorucene
nebolo dorucene
- Presne co sme hľadali výborne aj komunikácia obchodu zaujem o zákazníka co je v dnešnej dobe dôležité veľmi chválim len tak dalej
- Akurát že je z plastu ale tak pohoda vypada super aj vyhovuje ako potrebujeme cena Ok dik
- Obal pevný,
Pach obalu pripomenajuci čínsky obchod naftalin
Časom hádam zmizne
Funguje spoľahlivo a bezvadne. Nešmýka sa po podlahe, je tichý a dáva nástroju zvuk tak ako klasický klavír.
- Obrovské možnosti nastavení skresleného zvuku - od mierneho "crunchu" až po absolútne neľudské skreslenie. To všetko ešte podporené skvelými funkciami "Growl" a "Bite".
- Nie je to asi pedál úplne pre každého, ale ak by vám zvukovo zapasoval zvuk tejto krabičky už len z videa napr. na YouTube, jeho kúpou rozhodne nič nepokazíte.
- Aj pri neľudskom skreslení sú tóny stále veľmi konkrétne a zrozumiteľné.
Fantastický pedál s obrovským množstvom možností nastavenia skresleného zvuku.
Pekna, pevná, kvalitná. Sme spokojní.
Vyborna kvalita, lahky a dostatocne pevny.
- Najmenšia veľkosť nastavenia stoličky je akurát ku digitálnemu klavíru
- Není nepohodlná
Trochu dlhšie trvá nastavenie výšky stoličky
Výborná náhrada malých plastových placatých pedálov, ktoré neustále utekajú z pod nohy. Aj tento sa vie trochu hýbať, ale je oveľa ťažší a solídnejší. S ohľadom na cenu napĺňa moje očakávania. Nevie half-pedal a podobne, stále je to len jednoduchý spínač, ale pocit z neho je už aspoň trochu podobný klavíru.
- kvalitný materiál, ľahká nostnosť
- Pevný kufor, nízka hmotnosť.
- Zámky nefungujú hladko. Ťažko sa dá zamknúť a hrozí zlomenie kľúča.
- Nožičky boli nedostatočne zaskrutkované.
- Vysoká cena za túto kvalitu.
Veľmi pohodlná stolička
Je to kryt proti prachu, tam snáď niet čo pokaziť.
OK
- Originálny kľúč, štvorhran na ladenie pián. Dobrá kvalita
Originálny kľúč, štvorhran na ladenie pián. Dobrá kvalita. Rýchle dodanie
Presne taký som potreboval, praktický
funguje
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »